h1

Nog 3 weken

februari 23, 2013

Nog 3 weken en – als ’t goed zit – sta ik dan aan de start van mijn 11e marathon in Barcelona.
Voorlopig kijk ik meer uit naar ’t warmere weer, dan naar de marathon zelf. Wat wil je, met zo’n berekoud weer! De kriebels voor de marathon zullen nog wel komen…

Na mijn noodgedwongen rustweek, was blij dat ik vorige zondag terug een loopje had gedaan. En ja, de recuperatie was OK.
Ik had deze week wel niet de nodige rust die ik had gewenst: zo moet ik bvb. poes Zara nog leren dat ze ’s avonds niet zo lang op stap mag, zodat baasje op tijd in bed kan ;-).

Woensdagavond naar Gudrun, mijn osteopate. ’t Was weer even geleden…de gekende klachten kwamen naar boven: rechtervoet en darmen :-(.
Vooral dat laatste lijkt de laatste jaren een groter probleem te worden. Ik ben dan ook het laatste jaar meer op zoek naar wat wel en wat niet te eten,…

Woensdag en donderdag werd er niet gelopen, normaal na een bezoek aan mijn osteopate.

Vrijdagochtend besliste ik om niet naar Lier te gaan, ook niet voor de Natuurloop. Samenloop van omstandigheden liet me alles nog eens op een rijtje zetten. En een wedstrijd die je niet moét lopen, op verplaatsing, was niet de hoogste prioriteit.

Ik had wel ’n 30km op de planning staan. Het was ijzig koud, dus liep ik met vier laagjes, muts, handschoenen en mijn buff omhoog getrokken tot net onder mijn ogen. Geen zicht vermoedelijk ;-).
Ik koos in tegenstelling tot anders niet voor één grote toer, maar het werd een toertje met verschillende lussen zodat ik maximum 7 kilometer van huis was. Voor het geval ik toch vroeger zou moeten stoppen omdat het té koud was.
Het lukte me toch om mijn 30km te lopen :-), al werkten de darmen tegen.
Voor mij een bevestiging dat ik de juiste beslissing had genomen. Dus neenee, geen spijt van de Natuurloop.

Volgende week een laatste zwaardere trainingsweek met nog een 30er. En dan afbouwen….

One comment

  1. Je kan beginnen aftellen naar Barcelona en ’t zal er in ieder geval niet zo koud zijn als gisteren! Ik liep gisteren ook een 30-er en ’t was best bibberen!Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: