h1

1 maand later

juli 1, 2014

De marathon van Luxemburg is al weer een maand achter de rug. En ja, ik ben nog steeds heel tevreden met het resultaat 🙂 .

Misschien komt het door het nagenieten, dat ik nog niet terug in mijn loopritme zit. Al zal de examenperiode met de nodige stress (vooral voor de mama) en het te laat gaan slapen er zeker ook iets mee te maken hebben.
Er werden nog geen wedstrijden gelopen: ik had al voldoende adrenaline 😉 .
En als ik eerlijk ben, voel ik af en toe wat last aan de linkerachillepees. Dan wil ik liever rustig opstarten, dan een blessure op te lopen.
De idee van een najaarsmarathon, laat ik hierdoor nog even in de kast liggen. Vroeg of laat begint het wel te kriebelen…

Vandaag een afspraak voor loopadvies: het werden terug Brooks Defyance. Het vertrouwen in de schoen is er zeker: met dit type liep ik immers mijn PR in Eindhoven.

Met de nieuwe schoentjes, de examenstress die weg is, de vakantie, en een schemaatje met een nieuw (beperkt) doel moét het wel lukken mijn ritme terug te vinden.
En eens ik vertrokken ben…

2 reacties

 1. Katrien

  Hallo oei examenkoorts de mama hah ik ken dat

  Vraagje waar haal je u schema ???

  Ik maak er nu ook ik heb een cursus bij bloso gevolgd en maak voor onze club (marathonlopers en loopsters) schema4 als je zin hebt wil dat voor jou ook wel eens doen kwestie om te testen hoe goed bloso opleid hahaha een van mijn poulains heeft in torhout 15 min van hare pr afgedaan met mijn schema .maar dit blijft wel tussen ons he ik maak er nog niet echt reclame van snap je

  Mvg gerry


  • Hey Gerry,
   De laatste 2,5 jaar maak ik zelf mijn trainingschema. En ik stuur momenteel nog regelmatig bij ifv hoe ik me voel. Uiteindelijk is er niemand die zijn/haar lichaam beter kent dan de loper zelf hé.
   Bedankt voor het aanbod: I’ll keep it in mind 😉 . 15′ van mijn PR afdoen…dat is écht een grens verleggen!Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: