h1

Van doelloos…naar focus

juni 7, 2015

’t Zit niet in mijn natuur zo zonder doel. Het maakt me ambetant. Ik blijf ‘woelen en draaien’ maar lijk niet vooruit te komen 😦

Ik durf natuurlijk ook geen grote doelen (Halve Marathon of Marathon) te stellen. Gevolg van de DNS voor Marathon Hamburg.  Vanaf augustus vorig jaar, toen ik met achillepeesblessure zat, keek ik uit om op te bouwen naar de Marathon. Om dan enkele dagen voor de start te moeten afzeggen wegens een andere blessure 😦

Ik ben blij dat ik mag lopen, al is het nog steeds vlak. Vorige week zo’n 40km gelopen (gespreid uiteraard over verschillende trainingen 😉 ).

Zondag was ik supporter bij de 20km van Brussel. En zeer fier op Jan (1u44) en Bart (1u59) die hun 1e editie succesvol uitliepen.
’s Avonds toch een moeilijk moment, vnl. omdat ik geen concreet doel heb; geen idee wanneer ik terug voluit zal kunnen trainen, loopsloefjes aan en deur achter me dicht trekken (ipv nu eerst stukje met auto te moeten doen). Ongetwijfeld zat er nog iets tussen: maandagochtend slappe benen. De dokter stelde een virale infectie vast. Het werd 3 dagen uitzieken.

Ik heb me voorgenomen even te focussen op mezelf. En iets strikter te zijn op vlak van eten, slapen, …
Op loopvlak betekent dit me beperken tot ‘rd‘kes en ‘lsd‘kes. Ja, vanmorgen ging het biepje op. Het is de enige manier om me wat in te tomen 😉 .

Ik hoop zo op korte tijd resultaat te zien en een iets klaardere kijk te krijgen naar mogelijk doel(en) naar het einde van het jaar toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: